Dojemné VIDEO: Policajt na chrbte preniesol starého muža cez rušnú cestu

NETKY.SK • 6 Jún 2018, 11:32 • 2 min
Dojemné VIDEO: Policajt na chrbte preniesol starého muža cez rušnú cestu

MIANYANG – Internetom sa šíri správa o policajtovi, ktorý vstúpil do radov hrdinov a dojal srdcia ľudí po celom svete.

slovakia

left justify in out

Pouličná bezpečnostná kamera v meste Mianyang na juhozápade Číny zachytila chvály hodný počin tamojšieho policajta. Vo videu vidno, ako cez dlhý prechod pre chodcov na rušnej ceste veľmi pomaly prechádza starý muž s dvoma pomocnými paličkami. Nestihol prejsť na zelenú a pred ním bola ešte väčšina prechodu. V tom k nemu prišiel dopravný policajt menom Qin Weijie a ponúkol mu pomoc. Napokon si ho vyložil na chrbát a bezpečne preniesol na opačnú stranu cesty.

 

 

„Premávka bola dosť rušná a bál som sa, že starší muž sa nebude cítiť dobre sám na prechode, keď okolo neho svištia autá,“ citoval slová policajta Daily Mail.

 

Video sa najprv objavilo na čínskej sociálnej sieti Weibo a potom sa rozšírilo do celého sveta.

 

"Mianyangská polícia je najlepšia! Dôstojník je tak milý, že pomohol staršiemu človeku," napísal do komentárov jeden z užívateľov. A nebol jediný, na adresu pána Weijiea sa strhla lavína chvály.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies