Dojemné VIDEO anorektičky, ktorá váži iba 20 kíl: Ľudia jej prispeli už viac ako 170-tisíc

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 15:00 • 2 min
Dojemné VIDEO anorektičky, ktorá váži iba 20 kíl: Ľudia jej prispeli už viac ako 170-tisíc

LOS ANGELES - Rachael Farrokh bojuje s anorexiou už viac ako 10 rokov. Pri výške 170 centimetrov váži iba 20 kilogramov.

slovakia

left justify in out

Na YouTube zverejnila srdcervúce video, v ktorom žiada ľudí o pomoc. „Nikdy som vás nechcela žiadať o pomoc, ale potrebujem ju,“ povedala Rachel vo videu.

 

 

Počas jej životného boja, bola tridsaťsedemročná Rachel z Južnej Kalifornie už v niekoľkých centrách, avšak dokážu jej pomôcť iba v jednej nemocnici v Colorade.

 

Aby sa tam dostala, potrebuje finančnú pomoc, pretože jej manžel Rod Edmonson musel dať v práci výpoveď, aby sa mohol o ňu starať.

 

Ron sa preto rozhodol založiť zbierku na stránke Go Fund Me. „Je iba jedna nemocnica v krajine, ktorá sa špecializuje vo vyživení pacientov s tak nízkou váhou a je mojou povinnosťou ju tam dostať,“ napísal na stránke Ron a pokračuje: „Táto choroba je sprevádzaná neuveriteľnými bolesťami, emocionálne, fyzicky a mentálne, ale častokrát býva zjednodušovaná. Chcem zmeniť osud mojej manželky."

 

img

 

Video s Rachel dojalo mnoho ľudí a už si ho pozrelo viac ako 2milióny užívateľov. Ron na stráne Go Fund Me vyzbieral za menej ako mesiac viac ako 170-tisíc dolárov, čo je takmer dvojnásobok toho, čo potreboval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies