Dojemné FOTO Oči tohto chlapca sú zvláštne, ale jeho osud ešte zvláštnejší

NETKY.SK • 7 Apríl 2018, 06:00 • 2 min
Dojemné FOTO Oči tohto chlapca sú zvláštne, ale jeho osud ešte zvláštnejší

OKLAHOMA - Madden z Oklahomy (7) sa narodil s neuveriteľne krásnymi očami, pričom každé má inú farbu. Pre tento jedinečný zjav mohol mať vydláždenú cestu modela či herca, nebyť zákerného ráštepu pery a podnebia. Pre vrodenú defomáciu pery si prežil najmä medzi deťmi veľké peklo. Potom prišla nečakaná záchrana, ktorú nemožno nazvať inak ako osud. Veď posúďte sami.

slovakia

left justify in out

Maddena príroda obdarova heterochromiou iridum, kvôli čomu má každú dúhovku inej farby. Takýto úkaz sa vyskytuje len u 2 % svetovej populácie. No okrem toho mu "dopriala" aj ráštep, pre ktorý ho spolužiaci v škôlke a neskôr aj v škole nemilosrdne šikanovali a trápili. Ostal osamotený, utiahnutý a odmietal s kýmkoľvek komunikovať.

 

Keď už detská tyrania dohnala chlapčeka na dno, zasiahol "osud." Jedného dňa našiel na internete  fotku, ktorá mu zmenila život. Bolo na nej mačiatko ponúkané na adopciu, ale nie hocijaké. Malo rovnako sfarbené oči ako Madden a dokonca aj ráštep. Keď ho ukázal mame, uznala, že to nemôže byť náhoda po tú mačičku musia ísť.

 

Boli ju vyzdvihnúť v útulku v Minnesote stovky kilometrov od domova. Moon a Madden boli okamžite kamaráti. Chapec odvtedy nosí na tvári obrovský usmev, ktorý kruté deti už tak ľahko nezničia. Dokonca sa odvážil o svojich problémoch otvorene prehovoriť v škole.

 

img

Foto: Instagram/maddenandmoon

 

 V živote ho určite stretne ešte veľa krušných chvíľ ale veríme, že to zvládne, lebo už nie je sám. „Vo svete plnom neprajníkov a nenávistných slov sme sa vydali hľadať lásku,“ povedal Madden pre magazín People.

 

img

Foto: Instagram/maddenandmoon



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies