Dohrávka anglickej ligy Manchester United - Bournemouth bude v utorok

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 10:49 • 2 min
Dohrávka anglickej ligy Manchester United - Bournemouth bude v utorok

LONDÝN - Odložené stretnutie nedeľného záverečného 38. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Manchester United - Bournemouth sa odohrá v utorok o 21.00 h. Informovala o tom agentúra dpa s odvolaním sa na vedenie Premier League.

slovakia

left justify in out

Zápas sa v pôvodnom termíne neuskutočnil pre podozrivý balíček, ktorý na štadióne Old Trafford zabudla súkromná firma po cvičení so psami hľadajúcimi výbušniny. Skupina po vykonaní kontrolovanej explózie v hľadisku omylom nechala atrapu bomby. "Potvrdilo sa, že to nie je skutočná výbušnina, ale vzhľadom ju dokonale pripomínala. Takže rozhodnutie evakuovať štadión bolo správne, museli sme sa uistiť, že ľudia sú v bezpečí," uviedla v stanovisku miestna polícia.

 

Približne tridsať minút pred plánovaným výkopom požiadali fanúšikov na tribúnach Stretford End a Sir Alex Ferguson, aby opustili svoje miesta. Hráčov z trávnika stiahli počas rozcvičky. Televízne zábery ukázali príslušníkov polície so psami.

 

"Bezpečnosť podporovateľov je naša najvyššia priorita. Klub neberie hrozby na ľahkú váhu a pravidelne sa školí políciou a záchranármi," povedal výkonný viceprezident United Ed Woodward a dodal, že incident vyšetria.

 

Tento duel mohol byť dôležitý v snahe "červených diablov" dostať sa do kvalifikačnej fázy Ligy majstrov, ale remíza Manchestru City 1:1 na pôde Swansea znamená, že futbalisti United musia v dohrávke zvíťaziť o devätnásť gólov, aby zo štvrtej priečky zosadili mestského rivala. Zverencom Louisa van Gaala tak s najväčšou pravdepodobnosťou zostane len miesto v Európskej lige. V nedeľu na nich čaká finále domáceho pohára FA Cup proti Crystal Palace.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies