Dohrávka 12.kola Premier League: Tottenham vs. Aston Villa

NETKY.SK • 22 November 2011, 07:43 • 2 min
Dohrávka 12.kola Premier League: Tottenham vs. Aston Villa

Dohrávka 12.kola Premier League: Tottenham vs. Aston Villa

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Záložník Tottenhamu Hotspurs, Rafael van der Vaart, by po zranení podkolennej šľachy mohol byť k dispozícii na dnešný zápas s Aston Villou. Van der Vaart je údajne na 75 percent fit po zranení, ktoré si privodil v medziśtátnom zápase Holandska proti Švajčiarsku.


Očakáva sa, že
Vedran Corluka už tiež prekonal problém s členkom, ale Michael Dawson (achillovka) a Tom Huddleston (členok) zostávajú mimo.

Predbežný tím: Gomes, Friedel, Cudicini, Bale, Kaboul, Corluka, Bassong, Gallas, King, Walker, Asso-Ekotto, Rose, Parker, Modric, Livermore, Townsend, Carroll, Lennon, Falque, Sandro, Pienaar, Pavlyuchenko, Defoe , Dos Santos, Adebayor, Van der Vaart.


Útočník Aston Villy, Gabriel Agbonlahor, by sa mal včas zotaviť na dnešný zápas na White Hart Lane zo zranenia podkolennej šľachy, ku ktorému prišiel počas reprezentačných povinností v drese Anglicka.

Záložník Jermaine Jenas, ktorý je na hosťovaní práve z Tottenhamu dnes tiež hrať nebude, nakoľko nemôźe nastúpiť proti svojmu materskému klubu.

Obranca Eric Lichaj (bedro) je jediným dlhodobo zraneným hráčom Aston Villy.

Predbežný tím: Given, Guzan, Hutton, Collins, Dunne, Clark, Warnock, Beye, Herd, Delph, Bannan, Petrov, Ireland, Albrighton, Gardner, Bent, Heskey, Agbonlahor, N'Zogbia, Weimann, Delfouneso.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona