Dohováral mu Jordan, zmluvu oslávil v striptízovom bare

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 18:19 • 2 min
Dohováral mu Jordan, zmluvu oslávil v striptízovom bare

CHARLOTTE - Svojsky sa rozhodol osláviť podpis kontraktu s basketbalistami Charlotte Hornets rozohrávač Lance Stephenson - a nezabudol sa tým pochváliť.

slovakia

left justify in out

V uplynulej sezóne jeden z lídrov Indiany uzavrel so Charlotte Hornets zmluvu na tri roky, ktorá mu vynesie 27 miliónov dolárov. Dvadsaťtriročný basketbalista sa vybral do striptízového baru, kde zapózoval na fotografii v tričku svojho nového zamenstávateľa držiac za plecia dve tanečnice pre dospelých.

 

Ešte predtým majiteľ klubu Michael Jordan podľa Charlotte Observer prehovoril Stephensonovi do duše. "Povedal mi, čo sa mu na mne páči, dohovoril mi, kedy mám ubrať, ako môžem byť čo najviac prospešný pre tím. A zdôraznil, že verí môjmu talentu a kvituje moju súťaživú povahu," prezradil Stephenson. Strieľajúci rozohrávač, ktorý mal v minulej sezóne zatiaľ najlepšie priemery v kariére 13,8 bodu, 7,2 doskoku a 4,6 asistencie na zápas, si pod košmi vybudoval už aj povesť "trash-talkera", pohŕdajúceho či urážlivo vyjadrujúceho a správajúceho sa k iným.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies