Dočkáme sa odvety Vémola vs Végh? Rokovania už údajne prebiehajú

NETKY.SK • 7 Apríl 2021, 16:44 • 2 min
Dočkáme sa odvety Vémola vs Végh? Rokovania už údajne prebiehajú

Karlos Vémola má za sebou kariéru, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani mnohí svetoví bojovníci. „Terminátor“ však nedokáže zabudnúť na čiernu škvrnu, ktorú v jeho zápasníckom životopise predstavuje prehra v zápase s Attilom Véghom.

slovakia

left justify in out

Súboj českej a slovenskej špičky dopadol na podujatí Oktagon 15 lepšie pre nášho bojovníka, ktorý Vémolu porazil už v prvom kole. Karlos sa odvtedy viackrát vyjadril, že by svoje zlyhanie rád napravil, dokonca s humorom tvrdil, že pricestuje na Slovensko a súperovi bude klopať na okno. Végh tieto správy komentoval o poznanie zdržanlivejšie a do odvety sa nehrnul, zrejme kvôli jasnému priebehu prvého zápasu. Ak by ale pristála na stole zaujímavá finančná odmena, išiel by do toho.

 

Na tlačovej konferencii po turnaji Oktagon 22 sa hovorilo aj o prípadnej odvete. „Asi môžem prezradiť, že sme sa o tom bavili s Attilom a jeho tímom. Bolo to relatívne nedávno, konkrétne kroky, sumy, čiastky a dátumy nepadli, už len tá debata však znamenala posun,“ prezradil Pavol Neruda, jeden zo spolumajiteľov organizácie. „Veľký posun,“ potvrdil jeho vyjadrenie kolega Ondřej Novotný.

 

 

„Môžem potvrdiť, že sme s Oktagonom jednali. Nehovorili sme však o nijakých konkrétnych termínoch. Stále platí, že ak budú môcť ísť fanúšikovia na tribúny, som tomu otvorený,“ nechal sa počuť Végh pre server športky.sk.

 

Odveta najväčšieho zápasu v dejinách československého MMA by určite vzbudila obrovský záujem médií a fanúšikov. Pre Terminátora ide o jeden z najdôležitejších cieľov jeho doterajšej kariéry, dokonca sa vyjadril, že je kvôli zápasu ochotný presunúť sa do ťažkej váhy, kde by si mohol zmerať sily s Véghovým zverencom Martinom Budayom, s ktorým si už stihol vymeniť štipľavé odkazy.

 

 

Najdôležitejšie je, že sa o zápase môže začať uvažovať až vo chvíli, keď sa situácia s koronavírusom zlepší do takej miery, že sa opäť povolí organizovanie hromadných podujatí a fanúšikovia budú môcť navštevovať športové udalosti. Dovtedy môžu priaznivci MMA živo diskutovať o tom, kto sa v prípadnom zápase stane kráľom sveta zmiešaných bojových umení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies