Dočkali sme sa! HBO chystá prvý slovenský seriál. Uvidíme ho aj na HBO Max. O čom bude?

NETKY.SK • 26 Október 2021, 11:04 • 2 min
Dočkali sme sa! HBO chystá prvý slovenský seriál. Uvidíme ho aj na HBO Max. O čom bude?

HBO v prebiehajúcich dňoch začína natáčať prvý slovenský seriál z originálnej produkcie Max Original s pracovným názvom VÍŤAZ.

slovakia

left justify in out

Malo by ísť o šesťdielnu dramedy, ktorú nakrúca režisér Jan Hrěbejk, ktorý s HBO nepracuje  prvýkrát. Podieľal sa už na oboch úspešných sériách seriálu Až po uši.  

 

img

 

„Výnimočnosť série spočíva v unikátnom scenári Zuzany Dzurindovej a Petra Nagya. Komédia stojí na presnosti situácií a dialógov, na konkrétnych detailoch. Už teraz vidím, že scény sa svojou vierohodnosťou a stavbou stávajú spoľahlivým odrazovým mostíkom pre herca. Je to vvynikajúca rodinná komédia napísana s veľkým pochopením pre všetky postavy,“ predstavil projekt Hřebejk. 

 

img

 

VÍŤAZ z pera Zuzany Dzurindovej a Petra Nagya rozpovie príbeh o slovenskom premiérovi, ktorý sa vzdáva svojej úspešnej kariéry politika a vracia sa späť do obyčajného života. Neskôr však zisťuje, že doma nemá takmer žiadnu moc, na akú bol vďaka svojej funkcii zvyknutý.  

 

img

 

Hlavné  postavy stvárnia známi herci ako napríklad  Ady Hajdu, Milan Ondrík alebo Ivana Chýlková. Seriál je úplne prvým hraným projektom, ktorý vzniká pod hlavičkou HBO Max Original a ide tiež o prvý čisto slovenský seriál, na ktorom sa podieľa spoločnosť HBO.  Pre HBO Max serál vyrába spoločnosť ETAMP film Production.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies