Dočkal predĺžil zmluvu so Spartou Praha do leta 2020

NETKY.SK • 17 August 2015, 15:30 • 2 min
Dočkal predĺžil zmluvu so Spartou Praha do leta 2020

PRAHA - Futbalista Sparty Praha Bořek Dočkal a vedenie klubu z Letnej sa dohodli na predĺžení vzájomnej spolupráce, v súčasnosti platná zmluva hráča trvá do konca sezóny 2019/2020. "

slovakia

left justify in out

"V Sparte je každý rok o čo hrať. Navyše, s rodinou sme tu veľmi spokojní. Tých náležitostí, ktoré ma primäli predĺžiť kontrakt, bolo dosť," citovala oficiálna internetová stránka úradujúceho českého vicemajstra slová 26-ročného šikovného stredopoliara (nar. 30. septembra 1988).


"Bořka vnímame ako jeden z pilierov mužstva, na ktorých chceme stavať do budúcnosti. Preto sme radi, že sme sa dohodli na dlhodobej spolupráci. Veríme, že spoločne dosiahneme ďalšie úspechy," uviedol člen představenstva AC Sparta Praha Jakub Otava na margo českého reprezentanta.


Rodák z mesta Městec Králové prestúpiil na Letnú v úvode majstrovskej sezóny 2013/2014 a podpísal zmluvu na tri roky. Odvtedy nastúpil za Spartu v 53 súťažných stretnutiach a strelil 15 gólov. Bořek Dočkal v doterajšej kariére hral aj za Slaviu Praha, Kladno, Liberec, turecký Konyaspor, nórsky Rosenborg Trondheim, odkiaľ pred dvoma rokmi prestúpil do Sparty.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies