Dôchodkyňa zo Zvolena prežila horor: Lupiči ju zabarikádovali na toalete, strávila tam 8 hodín

NETKY.SK • 21 Marec 2017, 09:47 • 2 min
Dôchodkyňa zo Zvolena prežila horor: Lupiči ju zabarikádovali na toalete, strávila tam 8 hodín

ZVOLEN - Asi osem hodín bola zabarikádovaná na toalete 64-ročná žena, ktorú v jej byte na Sokolskej ulici vo Zvolene olúpili dvaja mladí Zvolenčania (19, 20).

slovakia

left justify in out

František a Mário u nej chceli počkať na jej známu. Keď sa však dostali dnu, majiteľku ohrozovali nožom a získali jej platobnú kartu s PIN kódom, kľúče od bytu a mobil.

 

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, páchatelia ženu zatvorili na toalete, dvere zatarasili chladničkou a taburetkou.

 

Po dlhých hodinách jej volanie začuli susedia, ktorí ju vyslobodili. Páchatelia s ukradnutou kartou vybrali desať eur, žena vyviazla bez zranení.

 

Starší Mário a mladší František už čelia obvineniam z lúpeže, porušovania domovej slobody, obmedzovania osobnej slobody a neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku. Spracovaný bude návrh na ich vzatie do väzby. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies