Dôchodkyňa z Nitry naletela podvodníčke: Prišla o 10-tisíc

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 12:32 • 2 min
Dôchodkyňa z Nitry naletela podvodníčke: Prišla o 10-tisíc

NITRA - Neznáma žena obrala v pondelok 18. júla v Nitre 87-ročnú dôchodkyňu Zlatku o 10-tisíc eur. Žena tak naletela podvodníčke.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, žena dôchodkyni povedala, že peniaze potrebuje jej vnuk Miško a ona si príde po ne. O chvíľu Zlatke zavolal aj muž, o ktorom si myslela, že je jej vnuk, a povedal jej, že o 9:30 príde jeho známa. Onedlho prišla pred dom neznáma žena, ktorej dôchodkyňa odovzdala vrecko s peniazmi.

 

V pondelok prijali telefonát z toho istého čísla aj ďalšie dve dôchodkyne zo Zlatých Moraviec. Obsah telefonátu bol ten istý, no dôchodkyne boli obozretnejšie. Od 71-ročnej Júlie pýtal jej údajný vnuk päťtisíc eur, v tomto prípade nepochodil. Dôchodkyňa ho odhalila a povedala mu, že ide volať na políciu. Rovnako muža odbila aj 76-ročná Gizela. Prvý skutok polícia vyšetruje ako podvod, ďalšie dva ako podvod v štádiu pokusu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona