Dôchodkyňa pestovala marihuanu. Odmietla ju dať polícii

NETKY.SK • 28 September 2021, 10:18 • 2 min
Dôchodkyňa pestovala marihuanu. Odmietla ju dať polícii

MNÍCHOV - Žena podľa vlastných slov nevedela, čo pestuje v kvetináči. Po dohovore s políciou však ustúpila.

slovakia

left justify in out

Dôchodkyňa v švábskom meste Krumbach na juhu Nemecka v nedeľu zistila, že na balkóne svojej izby v domove pre seniorov nevedomky pestovala marihuanu. Políciu na to upozornil zamestnanec domova, informovala v pondelok agentúra DPA.

 

img

 

Nie je známe, ako sa 91-ročná žena dostala k semenám marihuany. "Obyvateľka domova bola prekvapená, pretože nepoznala názov rastliny a nevedela ani o zákaze jej pestovania. Keďže sa jej však rastlina páčila a pestovala ju už nejaký čas, nesúhlasila s tým, aby jej ju policajti zhabali," uviedla polícia.

 

Po krátkom presviedčaní a vysvetľovaní však súhlasila, že rastlinu policajtom odovzdá. Keďže ide o narkotikum, rastlinu policajti zlikvidujú, píše DPA.

 

Prečítajte si tiež: Žiadne pyžamo. Polícia odviedla Plačkovú v outfite za tisíce eur

 

Oveľa väčší nález sa podaril úradom na opačnej strane planéty. Mexickí vojaci totiž objavili pole, kde niekto pestoval na ploche 17,4 hektára marihuanu. Vojaci rastliny rozsekali a spálili. Pestovanie vo veľkom je v krajine nezákonné. Vládny úrad na základe nových podmienok užívania marihuany vydáva povolenia na užívanie marihuany pre osobné účely a pestovanie obmedzeného množstva črepníkových rastlín. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies