Dôchodkyňa naletela podvodníkom, tentoraz falošným policajtom

NETKY.SK • 8 Február 2016, 14:20 • 2 min
Dôchodkyňa naletela podvodníkom, tentoraz falošným policajtom

LUČENEC – Ďalšia dôchodkyňa sa stala obeťou podvodníkov. Tentoraz falošní policajti obrali 75-ročnú ženu z obce Budiná v okrese Lučenec o 450 eur.

slovakia

left justify in out

Dvaja muži prišli do jej domu s tým, že jej vnuk nedal prednosť v jazde a pred Haličom spôsobil nehodu a musí zaplatiť škodu, inak mu zadržia vodičský preukaz. Babička im zaplatila a až po ich odchode zavolal vnukovi. Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, jeden z páchateľov bol nižšej, silnejšej postavy, mal asi 35 rokov. Oblečené mal tmavé nohavice, tmavú bundu a zelenú reflexnú vestu. Na hlave mal čiernu šiltovku. Druhý bol vysoký, štíhly a mal približne 40 rokov. Oblečené mal tmavé nohavice, čiernu bundu a tiež mal na hlave čiernu šiltovku. Nemali žiadne označenie polície. Za tento čin im hrozí až dvojročný trest.

 

Polícia znovu upozorňuje hlavne starších ľudí, aby nedôverovali neznámym osobám. Ako upozornila Faltániová, polícia v Banskobystrickom kraji od začiatku tohto roka zaevidovala päť prípadov, keď sa obeťami podvodníkov stali práve seniori.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona