Dôchodca vyzýva piešťanského primátora Tamajku, aby odstúpil

NETKY.SK • 19 Február 2016, 11:26 • 2 min
Dôchodca vyzýva piešťanského primátora Tamajku, aby odstúpil

PIEŠŤANY – Podpisy pod výzvu na odstúpenie primátora Piešťan Miloša Tamajku a jeho zástupcu Michala Hyneka chce v najbližších dňoch zbierať obyvateľ mesta Vladimír Šišovský. Svoju iniciatívu prezentoval na rokovaní mestského zastupiteľstva, zdôvodnil ju neplnením predvolebných sľubov primátora.

slovakia

left justify in out

Výzva, pod ktorú chce získať aspoň 5 000 podpisov, neobsahuje žiadosť adresovanú obecnému zastupiteľstvu o vyhlásenie miestneho referenda o odvolaní primátora. Obyvatelia mesta by primátora mohli odvolať len referendom.
Sedemdesiatdvaročný dôchodca Šišovský vyčíta primátorovi Tamajkovi reorganizáciu mestského úradu, ktorá podľa neho paralyzovala jeho činnosť, rozpočtové provizórium, katastrofálny stav ciest a chodníkov, neriešenie problémov s plávaním v meste a ďalšie nedostatky.

 

Šišovský spolu s petičným tímom už v roku 2013 organizoval v Piešťanoch petíciu za zníženie cien pohrebných služieb. Podpísalo ju viac ako 3 500 ľudí, reálnym výsledkom bolo zníženie poplatku za používanie dvoch domov smútku v meste o 13 eur za jeden pohreb. Šišovský v súčasnosti kandiduje do Národnej rady SR za stranu Kotleba – Ľudová strana naše Slovensko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies