Dočasným vedením rezortu školstva by premiér mohol poveriť Petra Gajdoša

NETKY.SK • 18 August 2017, 10:02 • 2 min
Dočasným vedením rezortu školstva by premiér mohol poveriť Petra Gajdoša

BRATISLAVA - Pokiaľ nebude súčasne s odchodom ministra školstva Petra Plavčana navrhnutý nový minister, premiér Robert Fico poverí riadením ministerstva iného ministra za Slovenskú národnú stranu, pravdepodobne ministra obrany Petra Gajdoša.

slovakia

left justify in out

Premiér to uviedol s tým, že o tejto veci komunikuje aj s Kanceláriou prezidenta.

Robert Fico sa vyjadril aj k téme koaličnej krízy, pričom predčasné voľby odmietol. "Predčasné voľby by nič nepriniesli," povedal.

Zároveň potvrdil, že nevedel o tom, že Danko sa chystá vypovedať Koaličnú zmluvu. Pokiaľ ide o dodatok k tejto zmluve, podľa Fica sa v ňom bude detailnejšie definovať riešenie rozdielnych názorov. "Koaličná zmluva o tom hovorí len rámcovo a chceme preniesť určitý dialóg aj na nižšie stranícke úrovne, napríklad na kraje, pretože sa blížia voľby do vyšších územných celkov a naše stranícke štruktúry musia intenzívnejšie komunikovať," vysvetlil premiér.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona