Dobrovoľskij: Žilina nás potrestala za dve chyby

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 18:42 • 2 min
Dobrovoľskij: Žilina nás potrestala za dve chyby

KIŠIŇOV - Tréner moldavského futbalového klubu Dacia Kišiňov Igor Dobrovoľskij po štvrtkovom prvom zápase 2. kola Európskej ligy proti MŠK Žilina (1:2) ľutoval, že jeho zverenci neuhrali so slovenským súperom lepší výsledok.

slovakia

left justify in out

Odveta na Slovensku je na programe na budúci štvrtok 23. júla.

 

"Čo môžem povedať? Samozrejme, výsledok je pre nás sklamaním. V podstate sme mali duel pod kontrolou, všetko bolo v poriadku, ale potom prišli dve individuálne taktické chyby, ktoré Žilinčania využili. Neskôr sa hra otvorila. Je dobré, že sa nám napokon podarilo aspoň raz skórovať. O všetko sa tak rozhodne až v budúcotýždňovej odvete," povedal na pozápasovej tlačovej konferencii Igor Dobrovoľskij. 

 

Niekdajší reprezentant ZSSR, SNŠ a Ruska je zlatý medailista z OH 1988. Bývalý krídelník sa strelecky presadil na MS 1990 a ME 1992. Zúčastnil sa aj na európskom šampionáte v roku 1996. 

 

Počas svojej aktívnej hráčskej kariéry si obliekal dresy viacerých známych klubov - Dinama Moskva, FC Janov, Olympique Marseille, Atlética Madrid či Fortuny Düsseldorf. Dobrovoľskij je prvým Rusom, ktorý získal prvenstvo v prestížnej Ligu majstrov - v roku 1993 s francúzskym klubom Olympique Marseille. 

Okrem Dacie Kišiňov trénoval aj moldavskú reprezentáciu a viaceré menej známe kluby v Moldavsku a Rusku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies