Dobrovoľníci budú v piatok čistiť Chorvátske rameno

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 09:21 • 2 min
Dobrovoľníci budú v piatok čistiť Chorvátske rameno

BRATISLAVA - Dobrovoľníci sa môžu aj tento rok zapojiť do čistenia Chorvátskeho ramena v bratislavskej mestskej časti Petržalka, a to v piatok 22. apríla od 9:00. Ako informuje samospráva na svojej internetovej stránke, ide už o 20. ročník tejto akcie.

slovakia

left justify in out

“Zmenou oproti minulým rokom je pridanie piateho stanovišťa pod Dolnozemskou ulicou, odkiaľ sa bude postupovať smerom k Medissimu," prezradila vedúca oddelenia životného prostredia petržalského miestneho úradu Zuzana Juhásová. Chorvátske rameno budú dobrovoľníci čistiť aj popri uliciach Mlynarovičova, Jungmannova a pri Technopole. Potápači vyčistia koryto ramena v okolí premostenia na Antolskej ulici. Organizátori zabezpečia vrecia, rukavice aj náradie.

 

Nepotrebné elektrospotrebiče na ekologickú recykláciu Petržalčanom bezplatne odvezú v sobotu 14. mája. Záujemcovia môžu najneskôr do stredy 11. mája kontaktovať Miestny úrad mestskej časti Bratislava – Petržalka osobne počas stránkových dní, telefonicky alebo e-mailom a nahlásiť druh a počet spotrebičov, meno, adresu a kontakt. Zoznam telefónnych čísel a e-mailových adries zodpovedných pracovníkov nájdu obyvatelia na oficiálnej internetovej stránke mestskej časti. V deň zberu treba do 8:00 vyložiť spotrebiče do vchodu bytového domu alebo za bránu rodinného domu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies