Dobrovodský nepodporí ani jedného z kandidátov na predsedu

NETKY.SK • 19 November 2013, 09:42 • 2 min
Dobrovodský nepodporí ani jedného z kandidátov na predsedu

BRATISLAVA - Kandidát z prvého kola na predsedu Bratislavského samosprávneho kraja Oskar Dobrovodský (Národ a Spravodlivosť – naša strana) nepodporí v druhom kole volieb ani jedného z kandidátov na predsedu kraja.

slovakia

left justify in out

V tlačovej správe o tom informoval ústredný tajomník strany Národ a Spravodlivosť – naša strana Matej Martovič.

„V druhom kole nepodporím ani Moniku Flašíkovú Beňovú, ani Pavla Freša. Nechám rozhodnutie výberu na voličov, je to ich právo,“ uviedol Dobrovodský, ktorý pri svojej kandidatúre získal takmer 5,4 percenta hlasov. Podľa Dobrovodského sa v niektorých otázkach názory strany odlišujú od názorov kandidátov. 

V druhom kole regionálnych volieb na post predsedu Bratislavského kraja sa stretne súčasný predseda Pavol Frešo (SDKÚ-DS, KDH, Most-Híd, SMK, SaS, OKS a Strana zelených) a europoslankyňa Monika Flašíková Beňová (Smer-SD). Frešo získal v prvom kole 48,38 percenta voličských hlasov a Monika Flašíková Beňová 24,1 percenta hlasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies