Dobrotka nevie, či zostane v Slovane: "Petícia fanúšikov ma potešila"

NETKY.SK • 11 Jún 2012, 13:06 • 2 min
Dobrotka nevie, či zostane v Slovane: "Petícia fanúšikov ma potešila"

Dobrotka nevie, či zostane v Slovane: "Petícia fanúšikov ma potešila"

slovakia

left justify in out

img

Futbalista Martin Dobrotka zatiaľ nevie, či aj v nasledujúcej sezóne bude obliekať dres Slovana Bratislava. V hre je stále legionársky chlebík v Slavii Praha, ktorá o jeho služby prejavila eminentný záujem.
      Za zotrvanie 27-ročného stopéra v mužstve sa vyslovili fanúšikovia združení vo fanklube Belasá Šlachta, ktorí v tejto súvislosti odovzdali vedeniu klubu petíciu s vyše troma stovkami podpisov. "Ešte neviem povedať, či zostávam. V každom prípade, petícia fanúšikov ma veľmi potešila. Nečakal som, že sa môže udiať niečo podobné, zrejme ma fanúšikovia majú v obľube. Vážim si to a veľmi im za to ďakujem," uviedol Dobrotka na pondelňajšom úvodnom zraze Slovana pred novou sezónou. "Je pravda, že som sa rozprával s trénerom i majiteľom Slavie. Zatiaľ je to v štádiu riešenia, v najbližších hodinách či dňoch padne definitíva. Česká liga je zrejme na vyššej úrovni, na druhej strane Slavia nebude hrať európsky pohár. Všetko má svoje plusy a mínusy," dodal rodák z Bratislavy, ktorý okrem tímu "belasých" pôsobil aj v Rimavskej Sobote a Českých Budějoviciach.
      Tréner Slovana Vladimír Weiss by Dobrotku rád udržal v mužstve, aby v novom ročníku pomohol naplniť ambície tretieho tímu uplynulej sezóny Corgoň ligy. "S Martinom sme ja či vedenie klubu absolvovali už tri sedenia, v utorok sa stretne s majiteľom klubu. Za seba i vedenie môžem povedať, že urobíme všetko preto, aby zostal v Slovane. Je to otázka financií, keďže sa mu skončila zmluva, ale ja verím, že bude u nás pokračovať," vyhlásil Weiss.
      Dobrotka vyslovil presvedčenie, že Slovan čaká úspešnejšia sezóna než tá predošlá. "Slovan má vždy najvyššie ambície, už druhé miesto sa pokladá za neúspech. V rámci pohára by sme sa chceli dostať čo najďalej. Bolo by skvelé, keby sa nám opäť podarilo postúpiť do skupinovej fázy. Uvidíme, ako to celé dopadne. Ono to tak niekedy býva, že raz si hore, raz si dole. Keby sa to stále nieslo v jednej línii, nebolo by to dobré. Verím, že či už vedenie alebo nás hráčov to naštartuje k lepším výkonom," dodal.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies