Dobrá správa: Schumachera prebúdzajú z umelého spánku, zažmurkal!

NETKY.SK • 30 Január 2014, 15:01 • 2 min
Dobrá správa: Schumachera prebúdzajú z umelého spánku, zažmurkal!

GRENOBLE - Rekordéra v počte majstrovských titulov v F1 Michaela Schumachera začnú postupne prebúdzať z umelého spánku. Potvrdila to vo štvrtok jeho manažérka Sabine Kehmová s tým, že tento proces môže trvať veľmi dlho.

slovakia

left justify in out

"Michaelovi nedávno znížili podávanie sedatív s cieľom umožniť začatie procesu prebúdzania, ktorý môže trvať dlho," citujú svetové agentúry z oficiálneho písomného vyhlásenia Kehmovej. Podľa nej nebude rodina o postupných krokoch lekárov pri prebúdzaní 45-ročného Nemca poskytovať žiadne detailné informácie.

Dobrá správa

Francúzsky športový portál L´Equipe zverejnil informáciu, že po tom, ako "Schumimu" znížili dávku sedatív a šéf jeho ošetrujúcich lekárov Emmanuel Gay testoval jeho reflexy, Michael zažmurkal!

Schumacher leží už viac ako mesiac v umelom spánku v nemocnici vo francúzskom Grenobli po decembrovej nehode na lyžovačke v alpskom stredisku Meribel, keď mimo zjazdovky narazil hlavou do skaly a utrpel vážne zranenia.

Rodina opätovne požiadala verejnosť o rešpektovanie súkromia. "Chceme, aby lekári mohli pokojne vykonávať svoju prácu. Zároveň sa chceme poďakovať za podporu z celého sveta," citovala agentúra DPA vyhlásenie.

"Modlíme sa, želáme si, dúfame, že sa stane zázrak a prebudí sa rovnaký, ako bol predtým," povedal nemecký pilot F1 Sebastian Vettel z tímu Red Bull počas testov v Jereze.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies