Dobrá správa: Romanu, ktorá zmizla vo Švajčiarsku, vypátrala polícia

NETKY.SK • 18 August 2016, 13:51 • 2 min
Dobrá správa: Romanu, ktorá zmizla vo Švajčiarsku, vypátrala polícia

BRATISLAVA – Záhadné zmiznutie dvadsaťročnej Romana Kožuškovej vo Švajčiarsku sa našťastie skončilo šťastne. Romana išla do Švajčiarska za prácou, kde bez stopy zmizla. Našťastie sa našla a je živá a zdravá.

slovakia

left justify in out

Po tom, čo sa Romana stratila, išiel po nej pátrať jej otec, ktorú ju tam však nenašiel. Keď sa však vracal domov zazvonil mu telefón a dozvedel sa, že sa jeho dcéra našla. Pre svoju dezorientovanú dcéru si prišiel na nemecko-švajčiarske hranice. Práve sú na ceste na Slovensko.

 

img

 

Túto informáciu potvrdil aj Romanin kamarát Michal, ktorý ako prvý informoval políciu o jej zmiznutí. "Romanka sa našla. Toto nie je žiadny vtip," napísal na facebooku.

 

 

 

img

 

Romana odišla v sobotu 13.augusta okolo druhej v noci. Do Švajčiarska ju viezol bývalý hokejový reprezentant Miro Škovira (43), ktorý ju vysadil na železničnej stanici v mestskej časti Zürichu Oerlikon. Tam ju mal vyzdvihnúť ďalší kamarát Michal (26), ktorý jej pomohol prácu nájsť. Ten sa s Romanou nestretol a zavolal na políciu.

Romanu vypátrala švajčiarska polícia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies