Dobrá správa pre väčšinu mužov planéty: Chris Brown potvrdil rozchod s Rihannou

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 19:50 • 2 min
Dobrá správa pre väčšinu mužov planéty: Chris Brown potvrdil rozchod s Rihannou

SYDNEY - Americký spevák Chris Brown potvrdil, že sa rozišiel s barbadoskou hviezdou Rihannou. Prezradil to v rozhovore pre austrálsku rozhlasovú reláciu The Kyle and Jackie Show.

slovakia

left justify in out

Podľa neho láska medzi nimi dvoma nevyprchala, no ich osobné a profesionálne záväzky robia ich vzťah veľmi zložitým, ak nie nemožným. "Vždy tú osobu budem milovať. No nemôžem sa k nej v jej veku chovať ako k manželke. Potrebujem byť tým najlepším Chrisom Brownom, akým dokážem byť," vysvetlil spevák, ktorý v nedeľu 5. mája oslávil 24. narodeniny.

Slávna dvojica spolu randila v rokoch 2008 až 2009, no vzťah sa skončil po škandalóznom incidente vo februári 2009, pri ktorom spevák na svoju priateľku zaútočil v aute. Napadnutie malo byť vyvrcholením hádky po tom, ako si speváčka v Brownovom telefóne prečítala textovú správu od inej ženy. Rihanna musela pre zranenia zrušiť plánované vystúpenie na ceremoniáli udeľovania cien Grammy, ktoré sa konalo v ten večer. Spevák za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí. O tom, že Rihanna a Brown znova tvoria pár, sa začalo hovoriť vlani v októbri po tom, ako ich viackrát spolu odfotografovali. Spevák sa následne rozišiel so svojou vtedajšou priateľkou Karrueche Tran a v januári Rihanna konečne potvrdila, že s ním chodí. Koncom marca sa však opäť začali šíriť klebety, že sa rozišli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies