Dobrá správa: Lekár predpovedá Schumacherovi vyzdravenie!

NETKY.SK • 23 Október 2014, 10:46 • 2 min
Dobrá správa: Lekár predpovedá Schumacherovi vyzdravenie!

PARÍŽ - Francúzsky lekár, ktorý ošetroval Michaela Schumachera po jeho vážnej nehode na lyžiarskom svahu predpovedá sedemnásobnému majstrovi sveta formuly 1 vyzdravenie v horizonte nasledujúcich troch rokov.

slovakia

left justify in out

Jean-Francois Payen sa o prominentného pacienta staral v nemocnici v Grenobli takmer pol roka. Nedávno navštívil Schumacherovcov v ich švajčiarskom dome. Potvrdil, že Nemec už viac nie je v kóme a jeho stav vykazuje známky pokroku. "Život po zranení hlavy je o veľmi malých krokoch vpred. Máme nádej, ale musíme jej dať čas," povedal Payen pre rozhlasovú stanicu RTL. 

 

Štyridsaťpäťročný Schumacher sa od septembra zotavuje v domácom prostredí. Úspešný pretekár na penzii spadol 29. decembra minulého roka pri lyžovačke s priateľmi a 14-ročným synom vo francúzskom stredisku Méribel tak nešťastne, že narazil hlavou do skaly. Lekári v Grenobli ho po dvoch operáciách mozgu udržovali v umelom spánku. Preberať ho začali koncom januára, o prebudení informovali v polovici júna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies