Dobrá nálada, rýchlo a ľahko

NETKY.SK • 18 Marec 2017, 15:03 • 2 min
Dobrá nálada, rýchlo a ľahko

BRATISLAVA - Nie vždy je možné mať dobrú náladu. Ale môžete si ju rýchlo a ľahko nabudiť. S nami to zvládnete rýchlo a ľahko.

slovakia

left justify in out

Nálada je stav mysle, na ktorý má vplyv rad vecí. Ako ste sa vyspali, aké je vonku počasie, čo vás ten deň čaká, v akej životnej situácii sa nachádzate a podobne. A každý sa občas cíti zle.

 

Osvojte si nasledujúce zmeny vo vašich každodenných návykoch, pretože môžu mať obrovský vplyv na vašu náladu.

 

Akonáhle budík zazvoní, vylezte z postele a proste si nedovoľte utápať sa v negatívnych myšlienkach. Vyvetrajte si, dýchajte čerstvý vzduch, natiahnite sa, roztiahnite závesy a pustite do spálne svetlo.

 

Pustite si svoju obľúbenú muziku. Hudba a nálada sú spolu úzko prepojené, piesne, ktoré máte radi, vám spôsobia príjemný pocit.

 

Uvedomte si, že je to vaša voľba, akým smerom sústredíte svoju pozornosť. A ak sa naučíte mať radosť z každodenných drobných úspechov, na vašej nálade sa to veľmi pozitívne podpíše.

 

Každý deň si urobte aspoň trochu času čisto len na zábavu, pri ktorej sa určite zasmejete.

 

Priatelia a blízki ľudia sú zdrojom vašej spokojnosti, zábavy a lásky, vďaka nim sa zvyšuje kvalita vášho života.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona