Dobitá tvár šéfa F1 reklamným ťahákom, Ecclestone speňažil vlastnú lúpež

NETKY.SK • 8 December 2010, 08:42 • 2 min
Dobitá tvár šéfa F1 reklamným ťahákom, Ecclestone speňažil vlastnú lúpež

Dobitá tvár šéfa F1 reklamným ťahákom, Ecclestone speňažil vlastnú lúpež

slovakia

left justify in out

img

Dobitá tvár šéfa formuly 1 Bernieho Ecclestona je hlavnou črtou novej reklamnej kampane švajčiarskeho výrobcu luxusných hodiniek značky Hublot. Ecclestone sa len koncom novembra stal v centre Londýna obeťou lúpežného prepadnutia, pri ktorom mu útočníci odcudzili hodinky a ďalšie klenoty.
      Na reklamnej fotografii má Ecclestone čierne oko a poškriabanú tvár. Hlavným reklamným sloganom je myšlienka, ktorú dostal Ecclestone do úst: "Pozrite, čo ľudia urobia pre Hublot." Dovetok s ochranným legislatívnym podtextom dopĺňa, že firma "Hublot odcudzuje všetky formy násilia a rasizmu."
      Výkonný šéf spoločnosti Hublet Jean-Claude Biver uviedol, že Ecclestone prejavil zmysel pre britský humor a za reklamnú kampaň neprevzal žiadnu finančnú odmenu.
      Osemdesiatročného miliardára paradoxne okradli len pár týždňov po tom, čo v médiách uviedol, že ulice Londýna sú nebezpečnejšie ako ulice v brazílskych veľkomestách. Podľa policajnej správy čakali na Ecclestonea a jeho brazílsku priateľku pred sídlom firmy Formula One Holdings v londýnskej časti Knightsbridge štyria lupiči. Ecclestoneova firma sa pritom nachádza neďaleko Buckinghamského paláca a v blízkosti najnavštevovanejšej nákupnej ulice Oxford Street.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies