Do žilinskej fakultnej nemocnice sa vrátilo 15 sestier

NETKY.SK • 26 Február 2016, 12:43 • 2 min
Do žilinskej fakultnej nemocnice sa vrátilo 15 sestier

BRATISLAVA - Do Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) v Žiline sa v piatok vrátilo 15 zdravotných sestier z oddelenia vnútorného lekárstva, ktoré odišli k 31. januáru tohto roka.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom hovorkyňa FNsP Žilina Viera Jurčiová. "Som rád, že sestry prijali ponuku na individuálne rokovanie o ich návrate a pracovných podmienkach. Osobne ma teší, že prehodnotili svoje rozhodnutie a vrátili sa k pacientom,“ zdôraznil riaditeľ žilinskej fakultnej nemocnice Ivan Mačuga.


K 25. februáru pracovalo v žilinskej fakultnej nemocnici 660 zdravotných sestier a pôrodných asistentiek. Nemocnica k piatku eviduje 28 žiadostí o vystúpenie z Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek. Zatiaľ sa do nemocnice nevrátilo 105 zdravotných sestier a pôrodných asistentiek, ktoré ku koncu januára odišli.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies