Do záverečnej nominácie Slovenska hokejistov do 20 rokov sa nedostali Maier a Šiška

NETKY.SK • 24 December 2014, 21:57 • 2 min
Do záverečnej nominácie Slovenska hokejistov do 20 rokov sa nedostali Maier a Šiška

PETERBOROUGH 24. decembra (SITA) - Do záverečnej nominácie Slovenska na majstrovstvá sveta hokejistov do 20 rokov sa napokon nevošli obranca Patrik Maier z tímu WHL Kamloops Blazers a útočník Juraj Šiška zo Saint John Sea Dogs (QMJHL).

slovakia

left justify in out

Tréner Ernest Bokroš im smutnú správu oznámil po utorňajšom prípravnom zápase s Českom. Kouč vsadil na osvedčené mená. "Obom chlapcom sme sa poďakovali za účasť v záverečnej príprave v Kanade, ale z technických dôvodov a krátkosti času na skúšanie, sme sa rozhodli vyradiť práve ich. Dnes sa presúvame už do Montrealu, kde to o dva dni vypukne. Proti Česku sme odohrali výborný zápas, kde podal vynikajúci výkon brankár Godla a rovnako aj tri formácie. V základnej skupine nás čakajú Kanaďania, USA, Fínsko a Nemecko, čo nebude ľahké, ale chlapci sa už na tieto zápasy tešia,“ povedal pre zväzový web hockeyslovakia.sk tréner Ernest Bokroš.

 

Slováci sa na úvod šampionátu stretnú 26. decembra v Montreale s výberom Kanady. 

 

Záverečná nominácia SR "20" na juniorské MS v kanadských mestách Montreal a Toronto (26. decembra 2014 - 5. januára 2015) 
Brankári: Denis Godla (Slovan Bratislava), Dávid Okoličány (HK Dukla Michalovce), Daniel Gibl (Barrie Colts, OHL/Kan.) 
Obrancovia: Erik Černák, Branislav Pavúk (obaja HC Košice), Dominik Jendroľ, Mislav Rosandič (obaja HC ’05 Banská Bystrica), Patrik Bačik (Slovan Bratislava), Marco Hochel (Slavia Praha/ČR), Matúš Holenda (Dukla Trenčín), Christián Jaroš (Lulea/Švéd.). 
Útočníci: Patrik Koyš (Dukla Trenčín), Samuel Petráš (Slovan Bratislava), Dominik Rehák (MsHK Žilina), Michal Kabáč, Matúš Sukeľ (obaja MHK 32 Liptovský Mikuláš), Radovan Bondra (SR "18"), Peter Cehlárik (Lulea/Švéd.), Róbert Lantoši (VIK Västeras HK/Švéd.), Martin Réway (Sparta Praha/ČR), Dávid Šoltés (Prince George Cougars, WHL/Kan.), Pavol Skalický (HC Košice), Matej Paulovič (Muskegon Lumberjacks, USHL/USA).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona