Do Vianočnej kvapky možno darovať krv 4. decembra

NETKY.SK • 3 December 2015, 10:25 • 2 min
Do Vianočnej kvapky možno darovať krv 4. decembra

BRATISLAVA - Charitatívne podujatie Vianočná kvapka krvi nebude v Bratislave chýbať ani tento rok. Svojou kvapkou krvi na pomoc deťom s onkologickým ochorením možno prispieť v piatok 4. decembra od 7:45 do 13:00 v Primaciálnom paláci v Bratislave. Predvianočné charitatívne podujatie podporili aj futbalový brankár Ján Mucha a slovenský hokejista Ľubomír Višňovský.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala Monika Voleková z oddelenia komunikácie a marketingu hlavného mesta Bratislavy. Dvere Primaciálneho paláca budú v piatok otvorené každému, kto chce svojou kvapkou krvi pomôcť malým onkologickým pacientom. Podujatie je aj tento rok spojené s dražbou dresov známych športovcov. Do jej piateho ročníka venovali svoje dresy dvaja slovenskí reprezentanti - hokejista HC Slovan Bratislava Ľubomír Višňovský a futbalový brankár ŠK Slovan Bratislava Ján Mucha.

 

Výťažok z dražby v piatok odovzdajú občianskemu združeniu Deťom pre život, ktoré za získané peniaze poteší malých onkologických pacientov vianočnými darčekmi. Vianočnú kvapku krvi v Bratislave organizuje radnica spolu s OZ Deťom pre život a Národnou transfúznou službou SR, ktorá zabezpečí odber krvi od darcov všetkých krvných skupín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies