Do väzby vzali muža, ktorý hodil do policajtov pervitín

NETKY.SK • 24 August 2013, 07:27 • 2 min
Do väzby vzali muža, ktorý hodil do policajtov pervitín

BRATISLAVA - Muža, ktorý hádzal do policajtov pervitín, poslal dnes sudca do väzby. Spolu s ním aj jeho komplica. Policajti ich chytili v stredu večer v Lučenci, našli u nich takmer kilogram pervitínu, informovala televízia Markíza v relácii Televízne noviny.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročného muža z Lučenca previezli na okresný súd do Banskej Bystrici dnes ráno, krátko na to vystúpil z auta aj 24-ročný Bratislavčan. Sudca do hodiny rozhodol, obidvoch mužov vzal do väzby. "Sťažnosť sme nepodali, čakáme na závery kriminalisticko-expertízneho ústavu, a na základe týchto záverov stanovíme taktiku obhajoby," povedal televízii obhajca jedného z obvinených.

Mužom hrozí až dvadsaťročný trest, pripomína Markíza. Z prášku, ktorý policajti zadržali, by díleri vyrobili 40-tisíc dávok drogy. "Množstvo drogy by sa dalo speňažiť na čiernom trhu v hodnote 30- až 50-tisíc eur," uviedol policajný hovorca Michal Slivka. Dvojicu podľa televízie sledovali muži z Národnej kriminálnej agentúry už dlhšie, chytili ich na chatke 37-ročného Lučenčana. "Kuriózna situácia nastala pri zaisťovaní jedného z nich, keď zaútočil na políciu balíčkom pervitínu, ktorý do nich hodil," dodal Slivka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies