Do USA dorazí tanker so skvapalneným zemným plynom z Ruska

NETKY.SK • 22 Január 2018, 12:14 • 2 min
Do USA dorazí tanker so skvapalneným zemným plynom z Ruska

BOSTON - Deň pred plánovaným príchodom do amerického Bostonu, 19. januára, loď z neznámych dôvodov zmenila smer. Informuje Life.ru.

slovakia

left justify in out

Tanker Gaselys, ktorý prepravuje skvapalnený zemný plyn z ruského závodu "Yamal LNG", príde do prístavu Boston, 23. januára. Dôkazom toho, sú údaje zo systému globálneho premiestňovania lodí.

 

Nedávno bolo hlásené, že loď by mala zakotviť pri americkom pobreží 20. januára, ale z neznámych dôvodov sa otočila vo vodách Atlantického oceánu deň pred príchodom do Spojených štátov. Ako predtým informoval portál Life.ru, náklad skvapalneného plynu bol odoslaný z britského prístavu Isle of Grain, do regasifikačného terminálu Everett neďaleko Bostonu.

 

Podľa amerických médií, Washington zakúpil modré palivo z Ruska, kvôli rastúcim cenám na východnom pobreží Spojených štátov, kde náklady na tisíce kubických metrov plynu dosiahli 6,3-tisíc dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies