Do Turecka odcestovalo 22 hráčov Senice vrátane Pirosku

NETKY.SK • 5 Február 2015, 12:53 • 2 min
Do Turecka odcestovalo 22 hráčov Senice vrátane Pirosku

SENICA - Na herné sústredenie v rámci zimnej prípravy pred jarnou časťou sezóny 2014/2015 odcestovalo do tureckej Antalye 22 hráčov a realizačný tím účastníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FK Senica. Vo výprave figuruje aj kapitán "Záhorákov" Juraj Piroska, o ktorého sa intenzívne zaujíma Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

S tímom cestoval aj Juraj Chvátal, no ten sa v Antalyi ihneď pripojil k novým spoluhráčom zo Sparty Praha. "Všetko v Senici mi bude chýbať. Teším sa však na novú výzvu. Sparta je veľký klub a verím, že nesklamem," povedal 18-ročný Juraj Chvátal.

 

Seničania sú v Antalyi v známom prostredí. "Presne v tom istom hoteli sme bývali aj minule," podotkol športový riaditeľ klubu Dušan Vrťo. Počas desaťdňového pobytu v "krajine polmesiaca" odohrajú zverenci trénera Jozefa Kostelníka aj tri prípravné medzinárodné stretnutia proti zahraničným prvoligistom. Vo štvrtok 5. februára si na úvod zmerajú sily s 3. mužstvom srbskej ligy Vojvodinou Nový Sad, o dva dni neskôr 7. 2. bude senickým súperom maďarský tím Nyíregyháza Spartacus, kde "čerstvo" pôsobia bývalí futbalisti Slovana Bratislava Igor Žofčák a Juraj Halenár. Na záver herného sústredenia v Turecku čaká v stredu 11. februára na hráčov FK Senica konfrontácia s rumunským prvoligistom FC SA Botosani. 

 

Informácie priniesla oficiálna internetová stránka senického klubu. 

Program prípravných stretnutí futbalistov FK Senica v rámci herného sústredenia v Turecku: 
Štvrtok 5. februára: FK Senica - Vojvodina Nový Sad (Srb.) 
Sobota 7. februára: FK Senica - Nyíregyháza Spartacus (Maď.) 
Streda 11. februára: FK Senica - FC SA Botosani (Rum.) 

Nominácia FK Senica na herné sústredenie v Turecku: 
Brankári: Michal Šulla, Martin Junas, Denis Kubica 
Hráči do poľa: Jan Kalabiška, Róbert Pillár, Luboš Hušek, Petr Pavlík, Juraj Piroska, Lukáš Opiela, Tomáš Majtán, Filip Hlohovský, Dominik Malý, Jozef Dolný, Tomáš Kóňa, Pavel Čermák, Július Gombala, Jakub Kosorin, Tomáš Komara, Samuel Mráz, Jakub Krč, Timotej Královič, Martin Privrel 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies