Do Trnavy prídu starí páni Ajaxu s Cruyffom či Rijkaardom

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 14:03 • 2 min
Do Trnavy prídu starí páni Ajaxu s Cruyffom či Rijkaardom

TRNAVA - Na otvorení futbalového štadióna v Trnave by 22. augusta tohto roku nemali chýbať legendy Ajaxu Amsterdam na čele s Johanom Cruyffom. Slávnostný rámec otvorenia športovo-obchodného komplexu City-Arena by mal ozvláštniť práve súboj starých pánov Trnavy s tými z Ajaxu.

slovakia

left justify in out

"Okrem Cruyffa sa chystajú do Trnavy Marco van Basten, Frank Rijkaard, Roland de Boer, Edwin van der Sar, Denis Bergkamp a ďalšie holandské hviezdy. Podpísaná je dohoda o štarte Ajaxu v Trnave a veríme, že na tom sa už nič nezmení. Môže to byť veľmi zaujímavý zápas,“ cituje denník Pravda hlavného akcionára trnavského Spartaka Vladimíra Poóra.

 

Trnavčania tiež informovali, že pôvodne zamýšľaný súboj medzi futbalistami A-tímu domáceho Spartaka a Laziom Rím sa neuskutoční, lebo hostia na Slovensko nepricestujú. A to aj napriek tomu, že v Trnave už mali s talianskym veľkoklubom podpísanú zmluvu.

 

"Taliani mali veľký záujem prísť a odohrať tento zápas. Problémom neboli ani peniaze, ale všetko stroskotalo na termíne. Lazio oznámilo, že môže odohrať stretnutie na trnavskom trávniku iba 15. augusta. Pre nás to bol nevyhovujúci termín, preto sme sa s Laziom v dobrom rozlúčili. V našom pláne bolo, aby sa stretol malý Rím, ako sa často hovorí o Trnave, s tímom z veľkého Ríma. Teraz hľadáme inú alternatívu, ktorá bude adekvátna, ak nie ešte zaujímavejšia,“ potvrdil Poór pre Pravdu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona