Do tohto muža sa zaľúbilo veľa žien, pretože vlastní malé kozliatko!

NETKY.SK • 3 September 2021, 07:51 • 2 min
Do tohto muža sa zaľúbilo veľa žien, pretože vlastní malé kozliatko!

Veru tak, Zach Hastings, mladý a aj dosť príťažlivý a inteligentný muž, vlastní malé kozliatko, ktorému dal sladké meno Marshmallow.

slovakia

left justify in out

Je to mierne čudný jedinec, ale zrejme aj preto budí sympatie nežnejšieho pohlavia. Ó, a aby sa nezabudlo, nie je mu cudzia ani romantika! Že to všetko vyznieva, ako keby ani nebol skutočný a tvoril len akúsi neživú postavu v knihe? Nuž a musím skonštatovať aj nanešťastie, Zach je iba hrdina z románu Láska cez správy, ktorý vymyslela a aj sa k nemu môže s hrdosťou hlásiť autorka Teagan Hunter.

 

img

 

Nesprávne číslo
Začalo sa to nevinne a aj neohrabane. Istá slečna Delia, vysokoškolská študentka, ktorá ukončila vzťah (a treba napísať, že rozchod to bol priateľský), dostala textovú správu. Mylne sa domnievala, že ju kontaktuje brat, ktorý menil telefónne čísla tak často, ako sa len dalo, a preto vôbec nebolo prekvapujúce, že jej občas cinklo zopár slov od na prvý pohľad neznámeho kontaktu.

 

Chuderka ani len netušila, že sa prerátala, pretože správa nepochádzala z iniciatívy súrodenca, ale taktiež z omylu. Chybu urobil aj Zach Hastings, ktorý zrejme nesprávne ťukal do klávesnice s číslami, a namiesto klienta oslovil cudziu ženu. Komunikácia sa rozvíjala, a rozvíjala, až napokon ani jeden z nich nemohol prestať premýšľať o ďalších slovách, priznaniach a všakovakých iných myšlienkach.

 

Prečítajte si: Občas nič nepoteší viac, než šálka slaného čaju so slaným karamelom

 

Musí sa červenať
Zhruba polovica knihy je zameraná na konverzáciu, čo však ani zrnko neprekáža, pretože človek sa musí jednostaj usmievať alebo chvíľami aj červenať. Pravdaže, neskôr sa vzťah posunie viac do reality a už prvé osobné stretnutie naznačí, že náklonnosť nebola ani zďaleka výplodom diaľky a vzrušenia z tajomnej atmosféry.

 

Láska cez správy v súčasnosti hýbe literárnym svetom a nejeden milovník romantických komédií už o nej čo-to počul. Zhŕňa jednu pochvalu za druhou, čo len vzbudzuje zvedavosť, a či čitateľ chce alebo nechce, aj tak po nej siahne. Priznávam, spočiatku som sa obávala, že nesplní to, čo nadšené recenzie ohlasovali, a že tvár pri čítaní nebude zdobiť úsmev, ale skôr kyslý výraz.

 

 

Napokon so spokojnosťou a radosťou prehlasujem, že Láska cez správy si zaslúži všetky komplimenty, ktoré doposiaľ získala. Je to čítanie ako stvorené pre terajšie obdobie, zaženie chmáry a privodí pocit, že dobro vždy prevýši zlo. Veď si to len predstavte. Stačí nesprávna kombinácia čísel a možno nájdete toho pravého.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies