Do strany Sieť sa hlásia stovky záujemcov, najmä mladých ľudí

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 15:53 • 2 min
Do strany Sieť sa hlásia stovky záujemcov, najmä mladých ľudí

BRATISLAVA - Mimoparlamentná politická strana Sieť Radoslava Procházku spustila proces prijímania nových členov. Detailný formulár vyplnilo od 3. júla 700 záujemcov, stovky ďalších prejavili záujem o inú formu spolupráce ešte pred vznikom strany.

slovakia

left justify in out

Z doteraz prijatých prihlášok sa podľa Martina Dubéciho zo Siete ukazujú niektoré zaujímavé trendy. "Takmer polovica záujemcov (48 percent) je vo veku do 34 rokov, až 80 percent záujemcov nikdy v minulosti nebolo v politickej strane a najväčšia časť potenciálnych členov pochádza z Prešovského a Košického kraja. Prihlášku vyplnili záujemcovia zo 76 okresov Slovenska," informoval Dubéci.

 

Prípravný výbor Siete bude postupne spracovávať prihlášky a kontaktovať záujemcov o členstvo. "Veľmi ma teší, že ľudia z každého kúta Slovenska vidia v členstve v Sieti príležitosť podieľať sa na skutočnej zmene pomerov a že sú na tento úmysel pripravení vyhrnúť si rukávy," povedal zakladateľ Siete Radoslav Procházka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies