Do Soči všetci náhradníci, Radivojevič bude v poriadku

NETKY.SK • 4 Február 2014, 08:41 • 2 min
Do Soči všetci náhradníci, Radivojevič bude v poriadku

BRATISLAVA - Okrem riadne nominovaných hokejistov pocestuje v stredu popoludní so slovenskou reprezentáciou do dejiska zimných olympijských hier Soči aj sedmička náhradníkov, ktorí budú trénovať s tímom do príchodu hráčov z NHL.

slovakia

left justify in out

V prípade zranenia niektorého z nominovaných do začiatku olympijského turnaja môže dostať šancu niekto z tejto sedmičky. Pôvodne mali zo siedmich náhradníkov cestovať len šiesti, napokon však tréner Vladimír Vůjtek rozhodol, že do Soči pôjdu všetci - brankár Jaroslav Janus, obrancovia Tomáš Starosta, Marek Ďaloga a Ivan Švarný a útočníci Branko Radivojevič, Juraj Mikúš a Mário Bližňák. "Pocestujú všetci siedmi," uviedol Vladimír Vůjtek.
Pondelkový exhibičný duel proti výberu Tipsport extraligy v Bratislave nedohral útočník Branko Radivojevič. V prvej tretine dostal ranu pukom od spoluhráča z obrany Martina Štajnocha. "Podobné zranenia sa stávajú v každom zápase. Nemal by to byť žiaden problém. Verím, že v priebehu pár dní bude v poriadku," povedal lekár reprezentácie Vladimír Lupták, ktorý pozorne sleduje aj zdravotný stav rekonvalescentov Marcela Hossu a Mariána Gáboríka. Kým stav útočníka Dinama Riga sa neustále zlepšuje, o Gáboríkovom štarte na ZOH rozhodnú lekári v Columbuse. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies