Do slovenských kín zavíta koncertný film Eda Sheerana

NETKY.SK • 7 Október 2015, 14:30 • 2 min
Do slovenských kín zavíta koncertný film Eda Sheerana

BRATISLAVA - Koncertný film Jumpers For Goalposts anglického hudobníka Eda Sheerana premietnu aj na Slovensku. Fanúšikovia a fanúšičky si ho budú môcť pozrieť s českými titulkami vo štvrtok 22. októbra od 19:30 v sieti Cinemax v Banskej Bystrici, Bratislave, Dunajskej Strede, Košiciach, Nitre, Poprade, Prešove, Skalici, Trenčíne, Trnave a Žiline.

slovakia

left justify in out

Tešiť sa môžu tiež na zábery z priameho prenosu z londýnskej svetovej premiéry snímky na Leicester Square, kde muzikant aj zahrá.
Jumpers For Goalposts ponúkne záznamy z troch koncertov, ktoré 24-ročný Sheeran odohral tento rok v júli na štadióne vo Wembley. Novinka, v ktorej zaznie aj dueto s Eltonom Johnom, prinesie aj informácie o spevákovej ceste k úspechu.


Edward Christopher "Ed" Sheeran je rodákom z mesta Hebden Bridge, no v roku 2008 sa presťahoval do Londýna, kde chcel rozbehnúť hudobnú kariéru. V septembri 2011 vydal debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Vlani uviedol na trh štúdiovku x, z ktorej ponúkol single Sing, Don't, Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona