Do seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov sa vráti aj Matt Czuchry

NETKY.SK • 5 Február 2016, 13:40 • 2 min
Do seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov sa vráti aj Matt Czuchry

BRATISLAVA - V pripravovaných nových častiach seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) sa predstaví aj Matt Czuchry.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný Američan stvárnil v piatej až siedmej sezóne pôvodnej série Logana Huntzbergera, priateľa hlavnej hrdinky Rory Gilmore. Rodák z Manchestru v americkom štáte New Hampshire je tak už ôsmym potvrdeným pôvodným protagonistom, ktorý sa objaví aj v nových epizódach.

 


V pokračovaní príbehu z fiktívneho mestečka Stars Hollow, sa opäť predstavia pôvodné hlavné predstaviteľky Lauren Graham (Lorelai Gilmore) a Alexis Bledel (Rory Gilmore). Svoje úlohy si zopakujú aj Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Keiko Agena (Lane Kim), Sean Gunn (Kirk Gleason) a Yanic Truesdale (Michel Gerard). Štyri nové 90-minútové časti vzniknú pre spoločnosť Netflix pod režisérskou taktovkou americkej filmárky Amy Sherman-Palladino. Pôvodná tvorkyňa seriálu bude spolupracovať so svojím manželom, producentom Danielom Palladinom. Oficiálny názov novinky zatiaľ nie je známy.
Seriál Ženy z rodu Gilmorovcov priniesol príbeh slobodnej matky Lorelai a jej dospievajúcej dcéry Rory. Okrem už spomínaných si v ňom zahrali aj Jared Padalecki či Milo Ventimiglia. Lauren Graham si za výkon v seriáli vyslúžila v roku 2002 nomináciu na Zlatý glóbus.

 

Matt Czuchry je okrem seriálu Ženy rodu Gilmorovcov známy aj zo sérií Taxi (2002 - 2004) či Dobrá manželka (2009), v ktorej stvárňuje Caryho Agosa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona