Do seriálu Teória veľkého tresku vstúpi ďalšia hrdinka

NETKY.SK • 13 August 2015, 12:24 • 2 min
Do seriálu Teória veľkého tresku vstúpi ďalšia hrdinka

LOS ANGELES - Tvorcovia obľúbeného sitkomu Teória veľkého tresku (2007) sa rozhodli do deja pripravovaných častí pridať novú postavu. Pôjde o ženu, o ktorej sa Leonard v podaní Johnnyho Galeckého vo finále ôsmej sezóny priznal, že ju pobozkal počas expedície v Severnom mori. Toto priznanie pritom prišlo vo chvíli, keď bol s Penny, ktorú stvárňuje Kaley Cuoco-Sweeting, na ceste do Las Vegas, kde sa mienili zosobášiť.

slovakia

left justify in out

Mandy, ako ju tvorcovia nazvali, stvárni Melissa Tang, známa zo seriálov The Goodwin Games (2013) alebo Mom (2013). Podľa portálu TV Line by mala do príbehu po prvý raz vstúpiť v druhej epizóde deviatej sezóny. Ako napísal portál CinemaBlend, v úvodnej časti deviatej sezóny by sa mal objaviť aj kňaz, no nie je isté, či sa Leonard a Penny napokon zosobášia. Nová sezóna sa na americké obrazovky dostane 21. septembra.


Tvorcami sitkomu o vedcoch, ktorým sa do života priplietla krásna mladá žena, sú Chuck Lorre, Bill Prady a Steven Molaro. Seriálu sa okrem úspechu u divákov podarilo dosiahnuť aj uznanie kritiky. Na konto si dva razy pripísal cenu asociácie televíznej kritiky pre najlepší komediálny seriál (2009, 2013). Spomedzi hercov a herečiek najviac žiari Jim Parsons, ktorý získal za stvárnenie Sheldona Coopera štyri ceny Primetime Emmy (2010, 2011, 2013, 2014) i Zlatý glóbus (2011). Okrem toho v sérii účinkujú Johnny Galecki (Leonard), Kaley Cuoco-Sweeting (Penny), Simon Helberg (Howard), Kunal Nayyar (Raj), Mayim Bialik (Amy) či Melissa Rauch (Bernadette). Vlani televízia CBS predĺžila zmluvu o vysielaní seriálu do jari 2017.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies