Do semifinále Gold Cupu USA a po penaltovej dráme aj Panama

NETKY.SK • 20 Jún 2011, 08:29 • 2 min
Do semifinále Gold Cupu USA a po penaltovej dráme aj Panama

Do semifinále Gold Cupu USA a po penaltovej dráme aj Panama - Futbal Po Mexiku a Hondurase skompletizovali v noci na pondelok zoznam semifinalistov Gold Cupu futbalové reprezentácie USA a Panamy. Spojené štáty rozhodli o triumfe 2 0 nad Jamajkou v druhom

slovakia

left justify in out

img

Po Mexiku a Hondurase skompletizovali v noci na pondelok zoznam semifinalistov Gold Cupu futbalové reprezentácie USA a Panamy.
      Spojené štáty rozhodli o triumfe 2:0 nad Jamajkou v druhom polčase. Najskôr v 49. minúte otvoril skóre premiérovým reprezentačným gólom Jones a v 81. minúte spečatil výhru USA Dempsey. Ten sa pripojil k tímu po troch dňoch voľna, ktoré dostal od kouča, aby mohol navštíviť svadbu svojej sestry. Američanom výrazne uľačilo cestu za postupom vylúčenie Taylora zo 67. minúty. "Myslím si, že sme odohrali dobrý zápas. Chvíľu nám trvalo, kým sme strelili vedúci gól, ale odviedli sme excelentnú prácu," tešil sa kouč USA Bob Bradley. Jamajka v skupinovej fáze šampionátu Severnej a Strednej Ameriky a karibskej oblasti neinkasovala gól, ale bolo jej to málo platné.
      Panama sníva svoj veľký sen. Proti Salvadoru vyrovnala v poslednej minúte zásluhou hlavičky Tejadu a poslala štvrťfinále do predĺženia. Na jeho začiatku sa zhodne začervenalo pred očami hráčov oboch tímov a rozhodnutie o poslednom semifinalistovi priniesli až penalty. V nich mali pevnejšie nervy Panamčania, ktorí premenili všetkých päť pokusov z bieleho bodu. V tíme ich súpera nemal to šťastie striedajúci Dennis Alas.
      Finále Gold Cupu je na programe 25. júna na pasadenskom Rose Bowl v Kalifornii.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona