Do Rumunska Slováci nepôjdu, preverí ich Holandsko a Slovinsko

NETKY.SK • 26 Október 2010, 07:17 • 2 min
Do Rumunska Slováci nepôjdu, preverí ich Holandsko a Slovinsko

Do Rumunska Slováci nepôjdu, preverí ich Holandsko a Slovinsko

slovakia

left justify in out

img

Slovenskí futsalisti si napokon v novembrovom asociačnom termíne nezahrajú s Rumunskom, s ktorým mali už dávnejšie dohodnutý prípravný dvojzápas. Oba tímy však prisúdil žreb kvalifikácie ME 2012 do spoločnej skupiny a rumunská strana sa z tohto dôvodu rozhodla zrušiť prípravné merania síl so zverencami trénera Richarda Bača.
      Najbližšie sa slovenská reprezentácia predstaví v prvý decembrový týždeň na Turnaji štyroch krajín. Tradičné podujatie sa tento rok v rámci rotácie koná v Poľsku za účasti domácej reprezentácie, Slovenska, Česka a Maďarska + tímov týchto krajín do 21 rokov. Známy je už aj program pre začiatok roka 2011: "Dostali sme ponuku z Holandska, kde odohráme dva zápasy s domácim výberom. Prvý 10. januára a druhý o deň neskôr," povedal pre TASR prezident Slovenského futsalu (SF) Ladislav Čambal. Fanúšikovia pod Tatrami uvidia na vlastné oči národný tím v dvojzápase so Slovinskom - prvý duel (21. januára) sa uskutoční v Trnave, odveta je na programe 22. januára v Malackách. Pôjde o generálku na kvalifikáciu, ktorá sa hrá v termíne 24.-28. februára.
      Súpermi Slovenska vo 4. skupine sú Rumunsko, Česko a víťaz F-skupiny predkola, ktorý vzíde z kvarteta Izrael, Írsko, Andorra, Nórsko. Na kontinentálny šampionát, ktorý usporiadajú vo februári 2012 chorvátske mestá Záhreb a Split, postúpia priamo víťazi šiestich skupín hlavnej fázy plus päť najlepších tímov z 2. miest. Tucet účastníkov finálového turnaja ME automaticky doplní Chorvátsko ako jeho usporiadateľ.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies