Do Rock'n'rollovej siene slávy uviedli kapelu Bon Jovi i legendárnu Ninu Simone

NETKY.SK • 15 Apríl 2018, 11:53 • 2 min
Do Rock'n'rollovej siene slávy uviedli kapelu Bon Jovi i legendárnu Ninu Simone

CLEVELAND - Počas galavečera v Clevelande uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy kapely Bon Jovi, The Cars, Dire Straits, The Moody Blues a speváčku Nina Simone.

slovakia

left justify in out

Udelili tiež Award for Early Influence zosnulej americkej speváčke, gitaristke a skladateľke Sister Rosette Tharpe.

Jon Bon Jovi, frontman formácie Bon Jovi, sa na pódiu predviedol 20-minútovou rečou, ktorú podľa vlastných slov písal už niekoľko rokov. K slovu sa pritom dostal každý z členov kapely a tiež gitarista Richie Sambora, ktorý zo skupiny odišiel v roku 2013, a basgitarista Alec John Such, ktorý odišiel v roku 1994. Spoločne tiež zahrali hity ako Livin' on a Prayer, You Give Love a Bad Name alebo It's My Life.

Ninu Simone, ktorá zomrela v roku 2003 vo veku 70 rokov, uviedli prostredníctvom vystúpení hviezd ako Lauryn Hill, Andra Day či Mary J. Blige. Ocenenie za ňu prevzal jej brat Sam Waymon.

Tridsiaty tretí ročník uvedenia do Rock'n'rollovej siene slávy otvorili poctou zosnulému Tomovi Pettymu. Neskôr si Ann Wilson zo skupiny Heart a Jerry Cantrell uctili Chrisa Cornella, ktorý zomrel vlani v máji.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies