Do rekonštrukcie a opráv komunikácií investuje Prievidza asi 1,5 milióna eur

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 11:44 • 2 min
Do rekonštrukcie a opráv komunikácií investuje Prievidza asi 1,5 milióna eur

PRIEVIDZA - Do rekonštrukcie a opráv ciest a chodníkov na území mesta investuje tento rok prievidzská samospráva viac ako 1,5 milióna eur. Informoval o tom hovorca mesta Michal Ďureje.

slovakia

left justify in out

V prvých mesiacoch tohto roka zabezpečila radnica opravy deviatich miestnych komunikácií, a to na uliciach Sklenárska, J. Palárika, Uhlištná, Na záhumní, Nábrežná ulica, M. Hodžu, Snežienková, Záhradnícka a J. M. Hurbana. "V tomto roku chceme stihnúť aj ďalšie opravy miestnych komunikácií na uliciach K. Novackého, Mariánska a vo vnútrobloku na ulici M. Mišíka. Budeme tiež opravovať chodníky na Jégeho ulici a na Ceste V. Clementisa," konkretizovala primátorka Katarína Macháčková.

 

Radnica v súčasnosti rovnako súťaží dodávateľa rekonštrukcie miestnych komunikácií. "Ide o objem investícií, ktorý chceme zazmluvniť na dlhšie časové obdobie. S prácami však chceme začať už v tomto roku," doplnila primátorka.

 

Opravy a rekonštrukcie ciest či chodníkov považuje vedenie Prievidze podľa nej za jednu z finančných priorít, od roku 2010 do nich investovalo takmer štyri milióny eur. "Do tejto sumy sme nezapočítali ešte 1,5 milióna eur, ktoré preinvestujeme v tomto roku. S opravami ciest a chodníkov, samozrejme, plánujeme pokračovať," uzavrela.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies