Do realizačného tímu FK Senica pribudne Vrťo

NETKY.SK • 22 September 2013, 16:13 • 2 min
Do realizačného tímu FK Senica pribudne Vrťo

SENICA - Dušan Vrťo bude pôsobiť ako poradca v realizačnom tíme FK Senica.

slovakia

left justify in out

Realizačný tím corgoňligového futbalového klubu FK Senica rozšíri Dušan Vrťo. K hlavnému trénerovi "Záhorákov" Eduardovi Pagáčovi a asistentovi Stanislavovi Macekovi pribudne Vrťo, ktorý v klube zastával post športového riaditeľa. V tejto funkcii zostane aj naďalej, ale v realizačnom tíme bude pôsobiť ako poradca. Tento krok je reakciou na nevýrazné výkony Seničanov v posledných týždňoch a sobotnú prehru na ihrisku Nitry 0:1.

"Dúfame, že Dušan prinesie do tímu skúsenosť, ktorá dvojici mladých trénerov trocha chýba. Naďalej v úlohe hlavného kouča pôsobí Eduard Pagáč. Jeho asistentom je Stanislav Macek. Rozdelenie kompetencií je internou záležitosťou klubu. Takýto stav je dočasný. Veríme, že tento krok prispeje k lepším výkonom," povedal pre klubový web prezident FK Senica Viktor Blažek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona