Do predvolebnej kampane Smeru sa prvýkrát zapojí aj Lajčák

NETKY.SK • 18 September 2015, 10:05 • 2 min
Do predvolebnej kampane Smeru sa prvýkrát zapojí aj Lajčák

BRATISLAVA - Šéf slovenskej diplomacie sa prvýkrát zapojí do kampane po boku premiéra Roberta Fica, ministra vnútra Roberta Kaliňáka, šéfa parlamentu Petra Pellegriniho či ministra financií Petra Kažimíra, avizuje Denník N.

slovakia

left justify in out

Diplomat Miroslav Lajčák stále nie členom strany Smer-SD. Či do nej vstúpi nechcel povedať, rovnako ani to, či to znamená, že bude za stranu kandidovať do parlamentu. Ak však bude na bilborde je to pravdepodobné, predpokladá denník.

 

"Sú to predčasné otázky, mám plnú hlavu migrácie," odpovedal denníku Lajčák na otázku prečo sa rozhodol stranícky angažovať. Novou tvárou kampane bude aj predseda parlamentu Peter Pellegrini.

 

V Smere-SD sú s jeho pôsobením vo funkcii spokojní. Miesto na kandidátke má podľa denníka zrejme isté aj Renáta Zmajkovičová, ktorá bola predsedníčkou dozornej rady piešťanskej nemocnice, kde nakupovali CT prístroj. Nie je však medzi ôsmimi obvinenými, o ktorých informovala Generálna prokuratúra SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona