Do pražskej Sparty mieri odchovanec Bayernu Mníchov

NETKY.SK • 15 Máj 2018, 10:07 • 2 min
Do pražskej Sparty mieri odchovanec Bayernu Mníchov

PRAHA - Do kádra českého tímu Sparta Praha pribudol minimálne na týždeň chorvátsky futbalista Mario Crnički. Dvadsaťročný odchovanec nemeckého Bayernu Mníchov absolvuje v Prahe sedemdňovú skúšku, do tréningového procesu sa zapojí už v utorok.

slovakia

left justify in out

"Keď sa objavila možnosť vyskúšať tohto hráča, okamžite som kontaktoval Spartu. V klube sa na základe zistených informácii rozhodli, že mu dajú šancu," povedal podľa portálu isport.cz agent mladého útočníka Orhan Dumanjič. "Mario presun do Sparty neberie ako krok späť. Naopak, má veľkú motiváciu sa ukázať a vypýtať si trvalý angažmán," dodal.

Crnički sa narodil v Mníchove chorvátskym rodičom, jeho otec takisto hral futbal za rezervu Bayernu či konkurenčný Mníchov 1860. Mario nastúpil do akadémie Bayernu v siedmich rokoch.

 

"Strávil som tam dovedna 13 rokov, prešiel som všetkými vekovými kategóriami. Pokiaľ ide o mládež, je to jeden z najlepších klubov na svete. Naučil som sa toho veľmi veľa. Táto etapa sa však skončila. Dúfam, že sa v Sparte presadím," cituje slová mladého ofenzívneho Chorváta isport.cz s odvolaním sa na český denník Sport.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona