Do Prahy príde v decembri Wax Tailor

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 08:36 • 2 min
Do Prahy príde v decembri Wax Tailor

PRAHA - V pražskom Lucerna Music Bare vystúpi v piatok 16. decembra francúzsky producent Wax Tailor, ktorý vo svojej tvorbe kombinuje hip-hop, trip-hop, soul a funk.

slovakia

left justify in out

Koncert bude súčasťou jeho jesenného európskeho turné, ktoré absolvuje pri príležitosti vydania pripravovanej piatej štúdiovky. Jej názov ani presný termín vydania zatiaľ 40-ročný interpret neprezradil. Z novinky však v piatok predstavil prvý singel I Had A Woman. Spomínané turné odštartuje 3. novembra v Štrasburgu, neskôr vystúpi napríklad aj v Lyone, Bordeaux, Paríži, Marseille, Bruseli či Luxemburgu.


Wax Tailor, vlastným menom Jean-Christophe Le Saout začínal v 90. rokoch minulého storočia v skupine La Formule. Pod pseudonymom Wax Tailor pôsobí od roku 2001, pričom debutoval o tri roky neskôr EP nahrávkou Lost The Way. Nasledujúci rok uviedol na trh prvú štúdiovku Tales Of The Forgotten Melodies, na ktorú nadviazal albumami Hope & Sorrow (2007), In The Mood For Life (2009) a Dusty Rainbow From The Dark (2012). Okrem toho má na konte aj dve živé nahrávky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona