Do Popradu ďalší Švéd, obranu vystuží Daniel Wagström

NETKY.SK • 15 Jún 2011, 08:01 • 2 min
Do Popradu ďalší Švéd, obranu vystuží Daniel Wagström

Do Popradu ďalší Švéd, obranu vystuží Daniel Wagström

slovakia

left justify in out

img

Ďalším, v poradí už štvrtým švédskym úlovkom v letnom prestupovom termíne extraligového hokejového klubu HK Poprad, je obranca Daniel Wagström. Pred ním už vedenie klubu angažovalo útočníkov Jimmieho Krafta, Joachima Gellerstedta a obrancu Niklasa Anderssona.
      "Máme o nich dobré referencie a myslím si, že aj na podmienkach sa s nimi vieme dohodnúť skôr, ako so slovenskými hráčmi, ktorí často nevedia, čo si pýtať. Navyše sme mali dobré skúsenosti z minulej sezóny, v ktorej u nás pôsobil ich krajan Lundberg," informoval TASR na margo príchodu ďalšieho hráča z krajiny "troch koruniek" výkonný riaditeľ klubu Tibor Turan. S Wagströmom sa dohodli na ročnom kontrakte a k mužstvu sa pripojí, keď sa začne príprava na ľade.
      Tridsaťtriročný Wagström prichádza pod Tatry zo Sundsvallu, kde v minulej sezóne odohral 26 stretnutí s bilanciou 9 bodov (4+5). Je odchovancom MoDo a v minulosti obliekal dresy švédskych klubov Husum, Björklöven, Brynäs, Rögle, Örnskoldsvik, Örebro, Boras, nórskeho Comete, Jukurite vo Fínsku a zahral si aj v talianskom SV Caldaro. V sezóne 1995/96 bol členom švédskej reprezentačnej 18-tky, za ktorú odohral päť stretnutí.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies