Do odokrytej šachty v Komárne spadol dvojročný chlapček

NETKY.SK • 27 Júl 2012, 10:55 • 2 min
Do odokrytej šachty v Komárne spadol dvojročný chlapček

Do odokrytej šachty v Komárne spadol dvojročný chlapček - Krimi Dvojročný chlapček sa zranil pri páde do odkrytej šachty v Komárne na ulici Biskupa Királya. Chlapec spadol do šachty hlbokej približne 2,7 metra počas dnešnej dopoludňajšej prechádzky.

slovakia

left justify in out

img

Dvojročný chlapček sa zranil pri páde do odkrytej šachty v Komárne na ulici Biskupa Királya. Chlapec spadol do šachty hlbokej približne 2,7 metra počas dnešnej dopoludňajšej prechádzky. Podľa vyjadrenia hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Boženy Bruchterovej sa Viktorko, ktorý bude mať v októbri dva roky, prechádzal približne o 10,30 hodine po chodníku spolu so svojou starou mamou. „Zrazu spadol a stratil sa v šachte. Na miesto boli okamžite privolaní záchranári. Chlapčeka previezli do nemocnice, kde sa momentálne podrobuje rôznym vyšetreniam,“ uviedla Bruchterová. 
      Šachta s rozmermi 60 x 60 centimetrov, do ktorej dieťa spadlo, sa nachádza bezprostredne vedľa chodníka a je obrastená burinou. Betónový poklop, ktorým mala byť zabezpečená, bol položený vedľa nej. Okolnosti nešťastnej udalosti polícia prešetruje.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies