Do oblasti New Yorku by v stredu mala doraziť nová búrka

NETKY.SK • 6 November 2012, 20:26 • 2 min
Do oblasti New Yorku by v stredu mala doraziť nová búrka

Do oblasti New Yorku by v stredu mala doraziť nová búrka - Svet Úrady sa v stredu pokúsia evakuovať obyvateľov z niektorých nízko položených štvrtí predtým, ako má do oblasti podľa predpovedi doraziť zo severovýchodu spomínaný búrkový systém. Týždeň po ni

slovakia

left justify in out

img

Úrady sa v stredu pokúsia evakuovať obyvateľov z niektorých nízko položených štvrtí predtým, ako má do oblasti podľa predpovedi doraziť zo severovýchodu spomínaný búrkový systém.

 
Týždeň po ničivej megabúrke Sandy sa k New Yorku blíži nový búrkový systém, varoval dnes starosta mesta Michael Bloomberg. 
 
Oznámil, že mestské parky a pláže budú od stredajšieho poludnia na najmenej 24 hodín preventívne uzavreté.

"Nepotrebujeme posielať našich záchranárov do oceánu, aby zachraňovali niekoho, kto je nerozumný," citovala agentúra Reuters Bloomberga.

Povedal, že úrady sa v stredu pokúsia evakuovať obyvateľov z niektorých nízko položených štvrtí predtým, ako má do oblasti podľa predpovedi doraziť zo severovýchodu spomínaný búrkový systém. Podľa jeho slov však nebude evakuácia taká rozsiahla ako povinné evakuácie veľkých častí mesta, ktoré vyhlásili pred príchodom hurikánu Sandy.
 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona