Do nemeckého Giessenu smerujú stovky motokárov na pohreb zavraždeného bossa

NETKY.SK • 12 Október 2016, 14:39 • 2 min
Do nemeckého Giessenu smerujú stovky motokárov na pohreb zavraždeného bossa

FRIEDBERG - Stovky členov povestného motorkárskeho gangu Hells Angels sa dnes schádzajú v Giessene v spolkovej krajine Hesensko na západe Nemecka, aby sa zúčastnili na pohrebe zavraždeného šéfa jeho miestnej odnože.

slovakia

left justify in out

Predáka Aygüna Mucuka našli minulý piatok zavraždeného, so 16 strelnými ranami v tele, v priestoroch motorkárskej klubovne v neďalekom Wettenbergu.

 

Pochovaný bude dnes, a to podľa moslimského obradu. Na pohreb bude dozerať niekoľko stoviek policajtov. Predpokladá sa, že na pohreb pricestujú stovky členov motorkárskych gangov z Nemecka i iných krajín Európy. Polícia očakáva aj kolóny na cestách, keďže väčšina smútočných hostí sa bude presúvať na motorkách alebo autami. Ako informovala agentúra DPA, polícia stále pátra po páchateľovi alebo páchateľoch vraždy 45-ročného Mucuka.

 

Predpokladá sa, že jej motívom by mohla byť aj rivalita medzi súperiacimi motorkárskymi klanmi: kým giessenských Hells Angels, známych aj ako mladí divosi, vedú Turci, frankfurtská odnož gangu sa považuje za "domorodú". Oba skupiny sa veľmi často dostávajú do stretu so zákonom kvôli obchodovaniu s drogami, prevádzkovaniu ilegálnych nevestincov a inej trestnej činnosti.

Denník Bild zasa napísal, že Mucuk mal konflikt s dvoma inými členmi vlastného gangu.

 

Momentálne je v Nemecku kvôli ilegálnym aktivitám zakázaných viac ako 30 klubov Hells Angels, dodala DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona